Ποιότητα Υπηρεσιών Zansot
Στη zansot στόχος μας είναι να καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες και επιθυμίες των πελατών μας. Επενδύουμε συνεχώς σε σύγχρονες λύσεις πληροφορικής, ώστε να μπορούμε να ικανοποιούμε ακόμη και τους πιο απαιτητικούς μας πελάτες γρήγορα και αξιόπιστα, όπου και αν βρίσκονται.
Zansot servicesZansot servicesZansot servicesZansot services
ZANSOT ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Εξυπηρέτηση πελατών

Για να βελτιστοποιήσουμε την εξυπηρέτηση των πελατών μας, αναπτύξαμε μία εφαρμογή που επιτρέπει την εύκολη παρακολούθηση όλου του πελατολογίου μας.

Το άρτια εξοπλισμένο τμήμα πωλήσεών μας έχει εγκατεστημένη στο tablet του την εφαρμογή. Μέσα από αυτήν, ο κάθε πωλητής έχει πρόσβαση σε ακριβείς πληροφορίες και ετήσια στατιστικά στοιχεία πωλήσεων, αναλυτικά για κάθε είδος και πελάτη.
ZANSOT ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Αξιοπιστία

Ο πωλητής από τη στιγμή που γίνεται η καταχώρηση της παραγγελίας ηλεκτρονικά (tablet), έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί ανά πάσα στιγμή στο VPN της εταιρείας και να τις στείλει απευθείας στο τμήμα εκτέλεσης παραγγελιών. Εκεί η παραγγελία τυπώνεται, ακολουθεί η διαλογή των ειδών, σαρώνονται ένα προς ένα και συσκευάζονται. Mόνο τότε το σύστημα επιτρέπει στο λογιστήριο να εκδώσει το ακριβές τιμολόγιο.

Μέσα από αυτήν τη διαδικασία, την οποία θέσαμε σε εφαρμογή από το 2011, τιμολογούμε ετησίως κατά μέσο όρο πάνω από 7.000 παραγγελίες έχοντας μηδενίσει την πιθανότητα εμφάνισης οποιουδήποτε λάθους.
ZANSOT ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Παραδόσεις

Οι παραγγελίες εντός Αττικής διανέμονται σε καθημερινή βάση από δικά μας οχήματα. Σε περιοχές εκτός Αττικής, οι παραδόσεις γίνονται μέσω πρακτορείων της επιλογής μας, με το κόστος μεταφοράς πάντα πληρωμένο από την εταιρεία μας.

Σε συνδυασμό με την ηλεκτρονική καταγραφή και αποστολή των παραγγελιών (tablet), έχουμε καταφέρει ο χρόνος παράδοσης σε όλη την Ελλάδα να είναι εντός 1 έως 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας.