Τι είναι το
HYDROTECH

Τα σφουγγάρια σώματος zansot παράγονται στην Ελλάδα από υψηλής ποιότητας Ευρωπαϊκό υλικό και είναι Δερματολογικά Ελεγμένα.

Μέσω ειδικής επεξεργασίας που γίνεται στο υλικό τους, τα σφουγγάρια zansot έχουν όλους τους πόρους τους ανοιχτούς και το νερό μπορεί να διεισδύει ελεύθερα στο εσωτερικό τους. Συνεπώς έχουν τη δυνατότητα να αποβάλλουν όλα τα κατάλοιπα που ευνοούν την ανάπτυξη βακτηρίων, ώστε να παραμένουν καθαρά έως την επόμενη χρήση. Η χαρακτηριστική τους ιδιότητα να απορροφούν το νερό τόσο εύκολα, είναι που καθιστά τα σφουγγάρια zansot υδρόφιλα, όπως ακριβώς και τα φυσικά σφουγγάρια θαλάσσης.

Αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό κατά το ξέβγαλμά τους, το οποίο ολοκληρώνεται με ελάχιστες μαλάξεις κάτω από τρεχούμενο νερό, σε αντίθεση με τα κοινά σφουγγάρια, τα οποία ακόμη και με πολλές μαλάξεις, δεν μπορούν να καθαρίσουν πλήρως και κρατούν αρκετά κατάλοιπα εγκλωβισμένα στο εσωτερικό τους.

Tη χαρακτηριστική υδρόφιλη ιδιότητα που κάνει τα σφουγγάρια μας να ξεχωρίζουν, την ονομάσαμε HYDROTECH (HYDROphilic TECHnology). Έτσι οι καταναλωτές θα γνωρίζουν πως μόνο τα σφουγγάρια zansot φέρουν στη συσκευασία τους το σήμα HYDROTECH, το οποίο αποτελεί ΕΓΓΥΗΣΗ για την ΑΡΙΣΤΗ ποιότητα και υγιεινή που τους παρέχουν.

Επειδή όταν πρόκειται για σφουγγάρια σώματος, εμείς στη zansot, από το 1972, με σεβασμό και ευθύνη απέναντι στον καταναλωτή, προσφέρουμε μόνο το καλύτερο.
HYDROTECH LOGO
ΚΟΙΝΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ
ΠΟΡΟΙ ΦΡΑΓΜΕΝΟΙ ΜΕ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ
ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΜΕ HYDROTECH
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΙ
without HYDROTECH
Κοινό σφουγγάρι
εγκλωβίζει τα κατάλοιπα
with HYDROTECH
Σφουγγάρι με HYDROTECH
αποβάλλει όλα τα κατάλοιπα
Zansot Σφουγγάρια με Hydrotech